Események - Private Label - cosmetic products

Események 2019

01

Nemzetközi kiállítás

Cosmoprof - Bologna, 2019. március

A bolognai Cosmoprof kiállítást a kozmetikai világ legrangosabb nemzetközi eseményeként tartják számon. Valódi sikerként éltük meg, hogy cégünk második alkalommal vehetett részt kiállítóként a négynapos rendezvényen. A kiállítás évről-évre egyre több látogatót és kiállítót vonz világszerte, az idei évben 27 nemzet, 3.000+ kiállító és 265.000+ látogató volt jelen. Már türelmetlenül várjuk a jövő évi kiállítást, hiszen számos új terméket tartogatunk Nektek!

Egy kis összefoglaló a kiállítás vidám pillanataiból.

02

Nemzetközi kiállítás

Private Label Show Amsterdam 2019. május

A C&C Laboratory Kft. ötödik éve a világ élvonalába tartozó cégek társaságában az amsterdami PLMA Show-n! 120+ ország, több mint 16.000 kereskedelmi látogatójának adott lehetőséget megtalálni üzleti partnerét. Mintegy 2700 kiállító érkezett, közel 60 országból – ahol is cégünk a kelet-közép-európai régió meghatározó bérgyártó szereplőjeként vett részt a rendezvényen. Üzleti kapcsolatainkat 2019-ben is új szintre sikerült helyeznünk, köszönhetően gyártási technológiáink folyamatos fejlesztésének!

Egy kis összefoglaló a kiállítás vidám pillanataiból.

03

Sportnap

Csili Művelődési Központ 2019. május

Az immár hagyományosnak mondható Pesterzsébeti Sport és Egészségnapnak idén a C&C Laboratory Kft. is vendége volt. A cég nem csak a legnépszerűbb termékcsaládjával az UW Premium magas gyógynövénytartalmú krémeivel aratott sikert. De higiéniai termékei is nagy érdeklődésre tarthattak számot.

Az oldal tetejére